MEkk mestAIR

"MEkk mestAIRnek egyetlen helyzet sem nyerhetetlen! Mekegve szegel, reszel, teker, rendre remekel, s versenyt nyerve, nevetve elszelel!"

MEkk mestAIRMEkk mestAIR

Egyetem neve:

Miskolci Egyetem

   

Egyetem honlapja:

www.uni-miskolc.hu

   

Támogató tanár:

Bihari János

   

Tanszék:

Gép- és Terméktervezési Intézet

   

Csapattagok:

       

Név:

 

Kar/szak:

 

Évfolyam:

 

Szabó Gergő

 

GÉIK/Mechatronikai mérnök BSc

 

V.

 

Kondrát Dániel

 

GÉIK/Gépészmérnök BSc

 

IV.

 

Szarka Tamás

 

GÉIK/Gépészmérnök BSc

 

IV.

 

Koprek-Ritter Tamás

 

GÉIK/Gépészmérnök BSc

 

IV.

 

A MEkk mestAIR csapatot hasonló érdeklődési körrel rendelkező, és kellőképpen motivált mérnökhallgatók alkotják, akik számára nem csak munka a tervezés és kivitelezés, hanem egyben a hobbijuk is. A tagok sikeresen szerepeltek tudományos versenyeken, és konferenciákon (TDK, microCAD, Géptervezők és Termékfejlesztők Szemináriuma), ahol hasznosították a korábbi Pneumobil versenyeken szerzett tapasztalataikat, és az itt szerzett tudásukkal fejlesztik évről évre tovább a ’Mekk mobilt’.
A csapat nevének eredete a híres mesehős Mekk Elek után született, kombinálva a Mekk Mestert, az egyetemük rövidítését (ME) és a levegő szót (AIR). Minden tag szívéhez közel áll az öreg barkács mester, aki számára nem volt megoldhatatlan probléma.
Idén harmadik alkalommal vesznek részt a Pneumobil versenyen. A 2012-es és a 2013-as versenyen is ők nyerték el a „Legötletesebb konstrukció” díját, melyet Eger Város Önkormányzata ajánlott fel.
Az ambícióik töretlenek, és az idén megszerzett 1-es rajtszám mellé hasonló számmal ellátott kupákra is pályáznak.

« Back to map

FacebookYoutube
Main pageVideosFacebookContact