Main page » News » Pneumobil TV on Tour

Pneumobil TV on Tour

Tuesday, 12 April 2011 Tuesday, 21:46:10

Pneumobil TV on TourPneumobil TV on Tour

Kedves Pneumobil Csapattagok!

A Pneumobil verseny előtti utolsó hajrában szeretnénk egy kicsit felpezsdíteni Benneteket. Fújjátok ki a hónapok alatt elhasznált levegőt, légfrissítés indul!

Az idei Pneumobil versenyhez kapcsolódóan a Facebook-on is népszerűsíthetitek magatokat. Nem kell mást tennetek, mint a forgatócsoportunkkal készülő mini-riportban a közönséget arról meggyőzni, hogy ti fogtok nyerni.

Miért?

Mert már tavaly is nyertetek. Mert hónapok óta nem alszotok, hogy ti építsétek meg a legprofibb léghajtányt. Mert a ti csapatotok a legprofibb. Mert nektek lesz a legkönnyebb pilótátok. Mert a felkészítő tanárotok a legelismertebb szakember.

Vagy van más, ennél sokkal meggyőzőbb érvetek is?

Hajrá! Hitessétek el a szurkolókkal, hogy ti vagytok a legesélyesebb csapat a győzelemre!

Az elkészült riportokat feltöltjük a Pneumobil Facebook oldalára, ahol a szurkolók és a rajongók a verseny előtti héten tippelhetnek, hogy szerintük melyik csapat fog nyerni.Ezért azt javasoljuk, hogy a gépek kozmetikázása, utolsó simításai közben gyűjtsétek a szurkolókat és saját videótok rajongóit! Mert:

A kreativitás és a tehetség mit sem ér, ha nem tud róla a világ.

A szurkolók és a lelkes rajongók tábora friss energiával tölt fel.

Nem kell mást tennetek, mint

1) a készülő riportfilmben meggyőzni a világot, hogy ti vagytok a legesélyesebb csapat a győzelemre

2) majd a lehető legtöbb szurkolót megnyerni magatoknak.

Rajongóitoknak a verseny izgalmain túl extra örömöt is szerezhettek, hiszen a legtöbb szurkolót felvonultató egyetem diákjai között a verseny napján 20 darab VOLT belépőt, a tippelők között pedig 10 darab értékes egri borcsomagot sorsolunk ki az eredményhirdetést követően.

FacebookYoutube
Main pageVideosFacebookContact