MEkk MestAIR

"MEkk MestAIRnek sem ez, sem emez nem lehetetlen! Mekegve szegel, reszel, teker, kever, rendre remekel, s versenyt nyerve, nevetve elszelel!"

MEkk MestAIRMEkk MestAIR

Egyetem

Miskolci Egyetem

Egyetem honlapja

www.uni-miskolc.hu

Támogató tanárok

Bihari János

Tanszék

Gép-és Terméktervezési Tanszék

Csapattagok

Név

Kar/szak

Évfolyam

Zám Csaba

Gépészmérnöki Kar/Gépészmérnöki MSc.

II.

Szabó Gergő

Gépészmérnöki Kar/Mechatronikai mérnök BSc.

IV.

Kondrát Dániel

Gépészmérnöki Kar/Gépészmérnöki BSc.

III.

Szőlősi Ákos

Gépészmérnöki Kar/Gépészmérnöki BSc.

III.

Mit kell tudnunk a csapatotokról?

A MEkk MestAIR csapattal második alkalommal veszünk részt a Pneumobil versenyen. A 2012-es futamon sikerült elnyernünk a 'Legötletesebb konstrukció' díját, melyet Eger Város Önkormányzata ajánlott fel.

 

Nem volt kérdéses számunkra, hogy szeretnénk-e újra nevezni idén. Élveztük Egerben a szereléssel, versenyzéssel, barátkozással és szórakozással eltöltött hétvégét. Felejthetetlen volt a felvonulás, az utolsó finomhangolások, a feszültség a távolsági futamon felmerült technikai probléma miatt és az öröm, amikor sikerült jól teljesítenünk a gyorsasági, és ügyességi futamokon. Újult erővel, titkos fegyverünket a 'Mekk 2' -t bevetve vágunk neki az idei futamnak. Mindent megteszünk azért, hogy jól érezzük magunkat és minél jobban teljesítsünk a versenyszámokban.

 

A csapat különböző érdeklődési körű mérnökhallgatókból tevődik össze, a közös, hogy mindenki szeret barkácsolni és szereti a sört.

A névválasztásnál a fő szempont az volt, hogy a név tartalmazza a Miskolci Egyetem rövidítését (ME) és a levegő szót. Így esett a választásunk a MEkk MestAIR-re. Ezen kívül a csapatban mindenkinek szimpatikus az öreg Mekk Elek, aki mindenhez ért, mindent megszerel.

« Back to map

FacebookYoutube
Main pageVideosFacebookContact