Pneugeot Team

Szegedi Tudományegyetem

"Jegyezd meg jól, míg a Föld kerek, mindig lesznek szelepek!"

"Jegyezd meg jól, míg a Föld kerek, mindig lesznek szelepek!""Jegyezd meg jól, míg a Föld kerek, mindig lesznek szelepek!"

Egyetem

Szegedi Tudományegyetem

Egyetem honlapja

http://www.u-szeged.hu/

Támogató tanárok

Dr. Tóth István Tibor

Tanszék

Műszaki Intézet

Csapattagok

Név

Kar/szak

Évfolyam

Szarka Richárd

Gépészmérnök

III.

Bene Sándor

Gépészmérnök

I.

Rózsa Csaba

Gépészmérnök

III.

Virág Árpád

Gépészmérnök

I.

Mit kell tudnunk a csapatotokról?

Sajnos a tavalyi versenyre nem sikerült elkészülnünk, melyben sok minden és mindenki szerepet játszott, de a kifogások a végeredményen nem változtatnak. A kecskeméti gálafutamon már rajthoz tudtunk állni, a leginkább két fő által épített járművel és egy 3 fős csapattal. Az idei évadnak megújult, ismét 4 fős csapattal, és rengeteg új tapasztalattal, egyúttal komoly célok kitűzésével vágunk neki.

Csapatunk két tagja végzős (legalábbis mindent megtesznek érte, hogy jövőre már ne egyetemisták legyenek ) :), két fő viszont friss mérnökjelölt, egyikük ráadásul elszánt „pneumatikaista”.

A csapattagok érdeklődési köre nagyjából behatárolható a kerékpározással, de szerettünk volna végre valami olyasmit építeni, aminek nem csak 2 kereke van, és önerőből megy, mivel vezetni is szeretünk. Ezen kívül szeretjük a kihívásokat, amelyeket a mérnöki szakma rejt. Ezek gyakorlására kitűnő lehetőség a pneumobil verseny, melyről csoporttársainktól és felsőbb évesektől szereztünk tudomást.

« Back to map

FacebookYoutube
Main pageVideosFacebookContact