AIRMINATOR

"It's a pneumatic organism. Compressed air in the endometal skeleton."

AIRMINATORAIRMINATOR

Egyetem

Dunaújvárosi Főiskola

Egyetem honlapja

portal.duf.hu

Támogató tanárok

Zahola Tamás

Tanszék

Gépészeti Tanszék

Csapattagok

Név

Kar/szak

Évfolyam

Laub Ádám Miklós

Gépészmérnöki (BSc.)

III.

Kovács Péter

Gépészmérnöki (BSc.)

III.

Tóth Gábor

Gépészmérnöki (BSc.)

III.

Vörös Zoltán

Gépészmérnöki (BSc.)

IV.

Mit kell tudnunk a csapatotokról?

Gépészmérnök hallgatókból alakult csapat vagyunk. A versenyre azért jelentkeztünk, mert szeretjük a versenyeket és a szakmai kihívásokat. A csapat minden tagját foglalkoztatják a járművek és úgy általában a különböző hajtástípusok. Csapatnevünk kiválasztásánál a legfőbb cél az volt, hogy megmosolyogtató legyen.
Egy rövid bemutatkozás a csapattagoktól:
Kovács Péter: "Imádom az autókat és az autóversenyeket! A lényeg, hogy 4 kereke legyen, ahogy a mi járgányunknak is! :P Nem szeretek összecsapni semmit, törekszem a precíz munkára! Remélem az alapos munka a kocsinkon is meg fog mutatkozni!"
Laub Ádám Miklós: "Kiskorom óta járművekkel kapcsolatos hobbikat űzök. Először a vasút, majd az extrém kerékpározás foglalkoztatott, ezek mellé jöttek az alternatív hajtású járművek. Remélem, hogy tapasztalataim segítenek mind a jármű versenypilótájaként, mind pedig a konstrukció megépítése során az eredményes versenyzéshez!"
Tóth Gábor: "Mindig is érdekeltek a műszaki tudományok és az alternatív hajtású járművek. Továbbá vonzanak a technikai újdonságok. Szeretek új és ötletes dolgokat alkotni. Örülök, hogy részt vehetek ebben a versenyben, mert remek lehetőségnek találom szakmai kihívás és kreativitás terén."
Vörös Zoltán: "Mindig is vonzottak az autók az autóépítés és végre van egy verseny ahol szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, és valami újat és maradandót alkothatunk. Szeretek böngészni új találmányok és technikai megoldások után, szeretem az innovatív, ugyanakkor szokatlan megoldásokat."

« Back to map

FacebookYoutube
Main pageVideosFacebookContact